uFeel.me
Светът - такъв какъвто е
Автор: `2_big`4_you`,  27 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 428
Какво би казал за човек,
който не знае що таиш в своята душа,
човек, който не знае в какво вярваш,
който не знае що е твоята упора?!
***** *** *****
Човек ,който причинява другим болка,
за теб не бива да е никой,
за теб той трябва да е тиранин,
обичащ сълзи да вижда в чуждите очи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me