uFeel.me
Студено ми е!
Автор: belonoga,  14 март 2010 г. в 18:25 ч.
прочити: 309
Студено ми е, моля те, стопли ме,
подай ми жар от твоето сърце!
Горчиво ми е - целуни ме
и заключи ме с двете си ръце!

Душата плаче - утеши я,
ти винаги си знаел как!
Тъгата в мене, прогони я -
усмивката върни ми пак!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me