uFeel.me
Смелост
Автор: Belieber,  5 септември 2011 г. в 19:48 ч.
прочити: 276


Свят претъпкан и
превзет със фалшиви хора,
със маски, фалшиви чувства и лъжи!

Хора обичайки само
материалното, обичайки
само изгодното за тях, не интересуващи ги околните,
мислейки си че това е щастието, но във света не
може да с оцелее сам!

Гледам ги със учудване!
Ами да как, когато те са празни,
неспособни на нищо, неспособни на обич, смелост сила... приятел!

Нямащи сила и смелост, смелост не е да се криеш
същността си под маска, а да бъдеш себе си!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me