uFeel.me
Сънувай ме!
Автор: ulita,  8 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 784

Сънувай ме,тъй както ме желаеш,
тъй както ти ме помниш и цениш,
с мойта не пресъхващата радост и надежда-
усмивката ми ти си припомни.


Сънувай ме-душата ми ще идва,
над твоята ще бди,
тя всяка вечер ще се връща,
за да можеш да ме чувстваш близко ти.


Сънувай ме,когато си самотен,
сънувай ме,когато те боли,
сънувай,вечно ме сънувай,
и аз ще те сънувам,запомни!

1999 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me