uFeel.me
Сън
Автор: blueangel8302,  17 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 484
Сън ли бе това,
когато виждах твоите очи?
Вперил поглед в мен
ти мълвеше мили думи.
Сън било е,
мечтаех да те докосна,
да усетя любовта,
но ти отиваше си,
бях нещастна.
Къде отиде тази красота?
Бих отворила очи,
ако знаех,че не ще бъда сама!

Е.Б.П.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me