uFeel.me
Прости
Автор: _fire_girl_,  14 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 595
Прости...прости...прости,
моляте прости ми.


Прости ми за това,
че не мога да живея без теб.
Прости ми за това,
че винаги след тебе тичам.
Прости ми за това,
че в любов ти се вричам,
и в съня ми все с тебе се увличам!


Прости...прости...прости,
моляте прости моята най-голяма грешка.
Моята най-голяма грешка е,че просто те обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me