uFeel.me
Прости ми, Любов
Автор: ralichka,  7 февруари 2009 г. в 22:22 ч.
прочити: 456

Прости ми, Любов,
че станах аз друга.
Ти не беше готов,
а аз не исках да живея в заблуда.



Прости ми, Любов,
за болката в гърдите.
Животът e суров,
не мога да спра сълзите в очите.



Прости ми, Любов,
някак свикнахме с положението
и по начин нов
приближавахме се към унищожението.

                                       07.02.09

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me