uFeel.me
"Прошка"
Автор: verka,  12 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 602
Приятелството наше бе лажа ,
молихте за прошка ,
но ти неме разбра.

Сега ти ме молиш за това,
но аз неискам да простя.

Знам че ще боли това ,
да несме приятелки до гроба,
но това ти го причини и си ситрадаи само
ТИ ..!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me