uFeel.me
Приятелко ти моя
Автор: sl1n4o,  9 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 555
Приятелко ти моя най-добра,
защо си тръгна ти от мен?
Нима с нещо те обидих и си
тръгна ти или нещо лошо казах
за твоя любим? Защо си тръгна,
когато най-много ми трябваш?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me