uFeel.me
Приятели
Автор: Belieber,  4 декември 2011 г. в 13:08 ч.
прочити: 286
Има същества, които
топлят душата моя,
всеки път когато са до мен...

До мен, когато всички други
няма ги , тръгват си и изпадам във дълбоката яма, но те са тук до мен всеки ден,
без слова разбират всичко,
що случва се във мен..

Винаги до мен.. във всеки труден ден.. Да, това са те..истински приятели добри, със теб във трудни и весели дни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me