uFeel.me
Приятел
Автор: shisharkata,  15 март 2009 г. в 17:00 ч.
прочити: 393
"Приятел в нужда се познава
и всеки за приятел се раздава!"
И много хора в трудност те повикват,
ти винаги готов си да помогнеш
и те на тази помощ свикват
и с времето не можеш да ги трогнеш...
Но когато ти е трудно, са заети -
обаждаш се на първи, втори, трети,
но никой няма време точно днеска -
един го няма, другите са с треска...
И на твоите успехи те завиждат,
във твоето лице съперник виждат...
Такава е съдбата - сам се справяй!
Но винаги във нужда се раздавай,
защото ти си истински приятел
и на доброто си създател!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me