uFeel.me
Презареждане (Алкохол, алкохол)
Автор: Кристо,  27 януари 2009 г. в 13:41 ч.
прочити: 200

Алкохол, алкохол...

Във всички случаи на лична слабост
аз попадам в дупка и липса на радост.
За мъничко време и възможност за покой,
наистина истински болки - изборът си е мой.

Имам нужда от малко нова енергия,
нещо с което да преживявам,
нещо с което да подобрявам,
нещо с което да оцелявам -
моята жива магия,
алкохол, алкохол...

И се хвърлям в бездната,
моята вътрешна заплаха,
моята персонална слабост,
моята докосваща душа -
вътре в клетките пропива
алкохол, алкохол...

Във всички случаи на лична слабост
аз попадам в дупка и липса на радост.
За мъничко време и възможност за покой,
наистина истински болки - изборът си е мой.

И само един човек може
да, той изглежда може
(ако някак си ми се наложи)
той изглежда може
да ме покръсти
и възкръсне
заедно с мен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me