uFeel.me
Пиано
Автор: Belieber,  3 януари 2012 г. в 12:33 ч.
прочити: 298

Погалих със пръсти клавишите нежни, 
потънали във прах...
самотни, бели, 
отдавна не пели. 


Пианото чудно... мелодично, 
разнежва всичко във мен! 
Мелодия тиха, караща те да летиш... символично
С нотката си мила... палите и гаси те всеки ден!

Всичко дава ти щом решиш с него да си.
Музика за душата храни,
Затваряш очи, и то пак звучи!
Пиано, чувство невероятно с длани!

Движат се ръцете плавно,
клавиш след клавиш омайно,
все по плавно
и забавно!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me