uFeel.me
Песен
Автор: Vulkhan,  26 октомври 2010 г. в 22:39 ч.
прочити: 237
Есен, есен
живей живота
с песен.

Пътят към
Любовта е тесен.
Това е закон.

Пее славеят небесен
своята песен,
Възпява пролетта
на есен:

Няма начин лесен,
пътят е стръмен
и тесен
към върхъ небесен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me