uFeel.me
Пътник
Автор: DENI__,  12 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 352
Ти пътник си.
А времето е твоята пътека.
Нестъпкана, загадъчна -
минаваш я полека.

Минаваш през гори,
газиш във реки.
Пред крепости заставаш,
но пътник си оставаш.


Ти пътник си!
А трудностите - твой водач.
Те водят те напред
от сутрин, чак до здрач.

Ти страдаш, но бленуваш
и без да се страхуваш
се спъваш.Падаш. После ставаш
и пътя си ти продължаваш...
Тъй пътник клет ти си оставаш.


Ти пътник си,
а любовта е твойта сила.
Когато си бил сам
и тя до теб е била.

Ако пропаднеш, тя ще те свести,
в небето ти ще полетиш
и пътя си ще продължиш.
И тъй, ти бавно остаряваш.
Но пътник винаги оставаш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me