uFeel.me
Падаш ниско, все по-ниско !!!
Автор: merory,  10 септември 2008 г. в 00:15 ч.
прочити: 479
Високо беше ТИ в моите очи,
но ПАДНА от високо ще усетиш ти.
Дали предаде ме - не знам,
но себе си излъга - излъга ме и мен!

Аз вярвах силно с твоите очи,
Аз исках силно с теб да сме едно,
Но себе си излъга - излъга ме и мен
и ПАДНА от високо ще усетиш ТИ !

САМА да бъдеш някога ДАНО,
САМА да СтрадаШ ИСКАМ но ЗаЩо?
Защо... защо... защо?
ЗаЩото себе си излъга-излъга ме и мен!

Аз ВярваХ, че на всеки мислиш ти добро!
Аз ВярваХ силно в твоята душа!
Но бурята зловеща в миг те завладя
И ДУШАТА светла - МРАК я облада
и ПаДнА от високо Ще УсетиШ ТИ!

Добро ли? ЗЛО ли?... Кой ще разбере
и КОЙ с теб ще бъде няКОЙ ден,
когато НАС ни няма - НЯМА ни до теб!
Дано тогава разбереш- ТИ ПАДНА ОТ ВИСОКО!!!

ДаНо ИзГрееШ пАк в НаШиТе сЪрЦа !!!


Методи Владимиров

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me