uFeel.me
ПЛАЧ, СТРАДАНИЕ, СЪДБА!
Автор: linapaint,  5 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1049
Сълзи се ронят
плача
страдам
страшно ме боли
и не мога да ги спра
сълзите
искам да извикам
но не мога
от болка да простя
че някой пак ме изоставя
без вина
какъв живот е
без цена
и всеки иска да те мачка
да страдаш много повече
а той се радва на твоято нещастие
защо е трудно
днес да се живее
проклетие
сълзи се ронят
плач
страдание
съдба

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me