uFeel.me
От утре
Автор: ralichka,  13 февруари 2009 г. в 16:54 ч.
прочити: 246

Повече няма да мисля за тебе
и да плача като малко бебе.
Спирам да търся обяснение
от утре за твоето поведение.
До кога ще те обичам
и на тебе ще се вричам?
Не искам душата ми да гори,
нито сърцето да боли дори!
Вече всичко е различно зная.
В очите ти виждам края.
Още утре от мен си заминавай
и за миналото никога не съжалявай!


                                         12.02.09

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me