uFeel.me
Омагьосан лабиринт
Автор: lady_1,  4 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 321

Вървя през мрачен коридор потънал целия във прах, вървя лутам се дори, но изход не намирам сякаш съм попаднала в омагьосан лабиринт. Оплела съм се с толкова проблеми, че изход скоро няма да намеря. Сякаш света потънал е във мрак и няма никой който да ми помогне, да ми покаже правилния път. Няма изход вече, проблемите постоянно се множат, защо в тоз момент няма поне един приятел , който да ми подаде ръка. Животът понякога ни поднася изненади, понякога лоши дори, но трябва да свикваме , защото сме съвсем в началото на нашия живот.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me