uFeel.me
Някога...
Автор: Belieber,  26 декември 2011 г. в 13:57 ч.
прочити: 401
Някога смял ли си се, 
когато душата крещи от болка?
Някога вървял ли си без цел и посока?

Някога искал ли си нещо толкова
силно, че от нетърпение да тръпнеш?
Някога мислел ли си, че света е твой?

Някога чувствал ли си се снижен до основи,
с Земята?
Някога боляло ли те е, така че
си искал да се затриеш от света?

Някога търсил ли си пътека в
необятната пустошта?
Някога стоял ли си,
гледайки в една точка с часове?

Някога искал ли си да се скриеш,
да бъдеш сам?
Някога боляло ли те е толкова
безразлично, че нищо и никои
да не те интересува? 

Някога мълчал ли си,
когато всичко в теб иска да крещи?
Някога чувствал ли си се в
окови, от които няма спасение никъде?

Някога живял ли си ден за ден, 
колкото, че си роден?
Някога изпадал ли си в гняв 
и ужас, че дори да чупиш 
всичко що видиш?

Някога живял ли си без да имаш
капчица надежда за нищо?

Аз да и много боли от това!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me