uFeel.me
Нощта със двете лица
Автор: Belieber,  17 ноември 2011 г. в 23:17 ч.
прочити: 318
Нощта, колко стршна и красива
може да бъде тُ... 
Мрачните дървета, напомнят ми за страха
във моята душа.

Звезното небе, показва ми
какво в вечността, невидима за
мен...

Тъмно - синята тъма, е като
нещата, които тая веч във
себе си сега... но остават във мен,
точно като тази тъма на нощта!

Луната, светлина блестяща, 
със величието си като ангел 
бди над нас всяка нощ! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me