uFeel.me
Нощ и ден
Автор: juliet007,  23 януари 2009 г. в 00:56 ч.
прочити: 434

             Изгубиха се късните звезди,
             сред  облаци от вечност побелели,
             невидимите пръсти на мъгли,
             се впиха във града. И той изстена.

 

             А после примирено замълча,
             загледан жадно в нощните трамваи,
             разнасящи усмивки и тъга,
             към някоя очакваща ги гара.

 

             Загледан в светофара, който пак,
             менеше свойте чувства в цветовете,
             привикнал твърде много да е сам,
             а вътре в него всичко да е... време.

 

             Така заспа градът - като море,
             събрало в свойте шепи дъждовете...
             През уличните лампи идващ ден,
             погледна, процеди се и засвети.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me