uFeel.me
Неслука
Автор: Vulkhan,  25 юни 2009 г. в 21:45 ч.
прочити: 296
                                           Острият вятър
                                           и вълните жестоки
                                           разпръснаха живота ми
                                           във всички посоки.

                                           На пустият бряг
                                           отново се връщам
                                           с изморени,
                                           празни ръце.

                                           И в погледа на жена
                                           и дете разпознавам
                                           суровото, студено
                                           море.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me