uFeel.me
Нека да не хулим нашата държава
Автор: lady_1,  1 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 267
Нека да бъдем патриоти, нека да бъдем добри и никога да не плюем, и да хулим нашата държава, и нашия език. Нка да си спомним за онези дни, когато бяхме малки, и когато бяхме ний щастливи на таз земя прекрасна без да знаем нито за чужбина , нито пък за някоя друга по добра земяи . Родили сме се с език прекрасен, въпреки че след време разбираме това, но грешките са вече факт, и чувстваме вина , че някога сме ний ругали срешу нашата държава и нашия език. Затова докато е време слезте вий на земята и разберете , че няма по добра страна от България, и по хубав, по омаен език от българския. Зная,че има много недоволни в нашата страна, които я напускат и не искат да се връщат след това. Това е много жалко, защото не страната е виновна , а може би някой политик, който след време няма да го има, и всичко може би ще бъде по добре, а вий в чуждата земя, никога няма да се чувствате като удома. Защото тук сте израсли, тук сте живяли дълги дни, тук са ваще близки и тук е вашият истински дом. И въпреки ,че имате повече пари, вий ще бъдете сами , там в чуждата страна и нигога няма да бъдете напълно щастливи. Ще искате някога да се завърнете , но може би ще бъде късно, защото ваще близки няма да ви помнят и животът ви няма да е като преди. Затова по добре да не напускаме таз земя красива , таз земя омайна, за да не бъдем вечно скитници в чужбина.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me