uFeel.me
Не Знам
Автор: sani_gali,  2 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 503
Не искам аз да те изгубя,
когато казах ти "Не знам",
а искам в тебе да се влюбя,
няма да те оставя сам!!!

Сега вече сам наясно
в теб нещо страшно ме привлича.
Копнея да те прегърна страстно,
готова сам... да те обичам!

Дано не е прекалено късно
за това че казах ти "Не знам",
но ако държиш на мене силно -
ще останеш и всичко от мене си ще дам!

Ако пак ли не... просто те изгубих!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me