uFeel.me
Нашата учителка по немски
Автор: carol94,  24 март 2011 г. в 19:03 ч.
прочити: 350
1.На училище отивам със желание, 
   за да видя нашата учителка по немски... 
   Тя научи ни на ново начинание... 
   Да говорим немският без колебание...  

2.Възпитана и много ученолюблива 
   е нашата учителка по немски... 
   Тя за лекциите си преговаряше, 
   докато беше в час...                                  

3.Тя желание имаше едно в живота, 
    да не тръгва в грешната посока... 
    И с добрата си насока, 
    да намери щастието в живота...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me