uFeel.me
Надежда
Автор: Belieber,  4 септември 2011 г. в 16:04 ч.
прочити: 252
Какво е то надежда?
Нещо що държи ни във напрежение,
докато не виждаме грам вече от нея.


Тя помага ни да вярваме,
че ще успеем
и от все сърце за нея тлеем!

Казват \"Надеждата умира последна\",
но не! Тя е нас всеки час и ден,
изпълнен със трепет и копнеж, свеж!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me