uFeel.me
Музика и кисело мляко
Автор: Кристо,  8 февруари 2009 г. в 04:43 ч.
прочити: 229

Като в транс се събуждам,
неизпитвайки никаква нужда
да знам къде се намирам.
Звуци от себе си чувам,
май продължавам да сънувам,
и събуждането си спирам.

Рано сутрин изобщо ме няма,
сякаш съществува измама
за нещо, което не подозирам.
Аз не бързам да искам
от живота си истински,
нещата, в които се намирам.

Това, в което преживявам,
всичко, в което успявам,
са нещата, които са прости.
Състоянието, в което създадох
материя, а духа го продадох,
сега аз се завръщам в снощи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me