uFeel.me
Може би
Автор: lady_1,  1 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 385
Харесвам аз едно момче, зная че и то също ме харесва, но смелост не ми стигна да му кажа. Може би така е по добре, може би щяхме да се разочароваме един от друг, може би. Съжалявам че не направих нищо, съжалявам че поне не опитах. Сега е вече късно, защото сме далеч един от друг и пътищата ни се разминаха. Надявам се това да не е края и някой път отново да се срещнем, да разкрием своите чувства, и поне да пробваме да бъдем заедно щастливи !!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me