uFeel.me
Може би!
Автор: blueangel8302,  17 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 416
Искаш ли да се усмихна,
да кажа две нежни слова,
или да остана притихнала,
като нежна роза във нощта.

Искаш ли да те погледна,
да видиш моите очи,
как искат да ти кажат,
че нещо в мен гори.

Искаш ли да те докосна,
с нежна пареща ръка,
да се опитам да покажа,
че само теб ценя в света.

Искаш ли да полетя,
да се преборя със мъглата,
да сложа ангелски крила,
и може би да те видя в далечината,
може би.....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me