uFeel.me
МоМчЕтАта Са ....!!!
Автор: verka,  27 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 536
Момичета не се лъжете ,
и от мъжката красота не се влияйте,
защото момчетата се правят на кой сам аз на света..!

Момичета не се лъжете,
и в мъжките крака не лежете,
защото ще ви кажа аз едно ,
момчетата могат да са върха на света,
могат да са върха на прелестта.
Но са най големите ЛАИНА.!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me