uFeel.me
Мълчиш
Автор: blueangel8302,  17 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 488
Защо мълчиш? Къде си?
Там. Ти си сам и някак тъжен,
нима си мислиш,че не си ми нужен?
Тук. Усмивката ми е за теб.
Гледам те,а ти си късче лед.
Аз. Морето е пустиня в душата,
шепа пясък ни дели от самотата.
Ти.Очите ти прикрити с омраза,
лъжа ли бяха думите,които каза?
Не ме мъчи! Обърни се пак назад!
Бяхме заедно, аз и ти в този свят.
Проклинам те, сърцето ми разби!
Щастлив ли си? И ти загуби.
Загуби малкото в теб,
това,което прави те човек!!!!

Е.Б.П.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me