uFeel.me
МАРИЯ
Автор: linapaint,  18 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 559
Като нежен вятър
ще преминеш
ще погелиш всеки от
сърце
радвам се че теб те има
че си столкова добро сърце!
От къде намираш
сили
за усмивка,за любов ,
за думи благи,
на всеки ти да подариш!
Как вълшебно ти ни галиш,
та ние едно
БЛАГОДАРЯ
на теб да изречем!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me