uFeel.me
Любовта си отива
Автор: RaYoRa,  26 август 2009 г. в 20:54 ч.
прочити: 365
Здравей
Трябва да ти кажа нещо . . .
Вече не били . . .
Трябва да ти кажа и друго нещо . . .
Примирих се . . .
Вече се чувствам различно
Някак лека 
Някак свободна
Но още те пазя в себе си 
Прости ми 
Имам нужда от време
Позволи ми да се върна в началото
Да опозная болката отвътре
За да си спомням с умиление за теб
Образът ти все повече избледнява
Стискам твоя стара снимка 
И плача
Плача 
Но не за теб 
И не за себе си
А за нея
Исках да я вложа цялата
Исках да и вдъхна живот
Но така и не успях
След време тя умря
И сега когато си спомням за топлите ръце
Парещите устни
Мекото ухание на кожата ти
Дъхът ти който бяга по тялото ми
Изпълвайки ме с живот
Пак ми се плаче
Защо ми позволи да убия Любовта
Защо не ме спря
Беше достатъчно само едно остани
И днес тя щеше да бъде жива
Прости ми
Прости ми 
За забравата
Болката
За началото с край
Прости ми 
Че влязох в живота ти
Прости ми че ти никога не излезе от моя
...
Празнота
Хлад
Влажен вятър кръстосва самотните улици 
А там някъде в тъмното
Един силует се отдалечава
Това не и си ти 
Нито пък аз
Сбогувай се 
Тя никога няма да се върне

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me