uFeel.me
Лято
Автор: Belieber,  22 юли 2011 г. в 11:06 ч.
прочити: 172
Лятото игриво и
засмяно пак е тук, 
бягат нашите деца, 
с веселие и вик! 

Във ваканция голяма, 
за шеги пакости, 
замечтана.

Летни вечери прекрасни, 
хладни под звезният небосвод!

Лятото игриво скоро си отива!

Отваря своите врати, 
училището наше!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me