uFeel.me
Лунно откровение
Автор: Century,  26 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 398
Вълните на лунния блясък
заливат безлюдния път
и облаци бели от пясък
прегръщат смълчания рът.

Вятър безспирен, рицар в нощта
гали безспирно синя луна
Шумят сухи сънени ниви
и клони шептят изгорели

Гори ни съдбата ни живи
за нашите родни предели.
В свода мастилен мигат звезди,
ручей планински сълзи реди.

И в блянове смътни увлечен,
за славни и тъжни съдби -
помилват ме в спомен далечен
две мили и тихи очи .

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me