uFeel.me
Липса на привързаност
Автор: juliet007,  30 юни 2008 г. в 14:41 ч.
прочити: 341

Аз тръгнах да те търся сред мъглите ми,

свалих обвивката от премълчани истини,

заплаках сред душите, в мене скитащи,

които недолюбих от отричане.

Аз исках да те видя, там, сред нищото

и паметно да го превърна в цялостност,

една стрела, пропита със обичане,

прободе недостъпното ми тяло.

Аз исках да застрелям самотата си,

с куршумите на твоята обвързаност.

a вместо нея, скрит зад суетата си,

застреля мен. Със липса на привързаност.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me