uFeel.me
Когато ти решиш да си отидеш
Автор: juliet007,  3 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 394
Когато ти решиш да си отидеш,
изчакай да настане вечерта,
легни до мен и силно прегърни ме,
аз искам пак до тебе да заспя.


Аз искам за последно да усетя,
ръцете ти и топлия ти дъх,
а после,щом очите си затворя,
със мене да ги взема във съня.


Аз искам за последно да почувствам,
сърцето ти-пулсиращо за мен,
обичай ме последно в тази вечер,
и тази обич вечно ще е с мен.


Когато ти решиш да си отидеш,
изчакай да настане вечерта,
легни до мен и силно прегърни ме.
Аз може би ще върна любовта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me