uFeel.me
Какво ли е живота...
Автор: Mari_racheva,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 396
Какво ли е животът, низ от мечти или може би друго.
Животът е тайнството, което очакваш да опознаеш.
А дали ще го опознаеш това не се знае.
Не знаеш, къде ще отидеш и какво ще правиш,
Просто живееш за мига може би.
Това никой не знае, само бъдещето ще покаже.
Ти си мислиш едно, а в действителност излиза друго.
Но това е животът, нали?
Низ от истини, които не си очаквал.
А действителността е една, че понякога очакваш повече,
отколкото живота ти предлага.
Но за да бъдеш доволен от живота действай по-бързо.
За да вземеш от всичко, което искаш.
Не се оставяй на течението,
а гледай напред с високо вдигната глава.
Даже и да се спънеш пак се изправи и вдигни глава.
Защото животът е жесток понякога.
Стреми се да го направиш по-красив и по-хубав, по твое подобие.
Живееш, за да мечтаеш, а щом мечтаеш значи все още си жив.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me