uFeel.me
Какво е света
Автор: verka,  18 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 465
Някой знаели какво е смъртта?
Някой знаели какво е любовта?
Някой знаели какво е радостта или поне
какво е живота?

Защо се раждаме, а след това умираме?
Защо обичаме, а после страдаме?
Защо ще страдаме, какво сме взели ние на света ,
отнема ни той живота без да се замисля,ей така.

Знам частица сме от света, но без да се замисля
той ни причинява много тъга ,и много сълзи..!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me