uFeel.me
Как искам
Автор: ninalubomirova,  16 септември 2011 г. в 16:34 ч.
прочити: 302


Как искам да сте с мен
но знам че живота така е отреден
да сте толкова далеч
това убива моето сърце с меч
за вас плаче моето лице
о как искам да ви прегърна с двете си ръце
така ще е щастливо моето сърце
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me