uFeel.me
КЪДЕ Е СЕГА И ДИАНА ?
Автор: linapaint,  7 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 711
Бихте ли казали
хора добри?
Защо някой  си тръгват -нарамели свойте творби
не остават дори и следи - че нявга биле са те тука!
Къде е сега и Диана?
Беше приятел добър...
Кой нарани я незная...
Защо е решила така -
да остави ни без онази поезия достигаща дълбоко  сърца ни !
Защо все някой си тръгват  – ранени но от какво?
Питам се .....а отговор ...от къде?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me