uFeel.me
Искам
Автор: blueangel8302,  17 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 477
Искам те какво да сторя,
завладял си ме уви,
ужасен страх сърцето свива,
обичаш ли ме ти кажи!
Болка свива се в душата.
Чувам нежния ти глас.
Тез очи красиви не мога да забравя аз.
Не знам с какво да те пленя.
"Обичам те” - едничко нещо ти помни.
Целувам нежните ти устни
нощем под луната,
чувствата изгарят ми душата.
Какво да правя ти кажи ми?
В плен съм на съня прекрасен.
Любовта си докажи ми,
и в небосвода небесен
ще полетя,слънцето залязло
ще изгрее....и ще озари тъжното ми лице
щом чуя тъй желаните слова.
"Обичам те" ще изкрещя,
но тъй тихо е в нощта.
Защо мълчиш? Кажи ми нещо!
Споменът изгаря ме горещо.
Изтрих последната сълза!
Помни, ще те чакам винаги, дори и сама!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me