uFeel.me
Имало едно време [unfinished version]
Автор: fiuf,  25 януари 2010 г. в 19:03 ч.
прочити: 282


 В купчина от есенни листа се крие тишината
 и свири своите безмълвни песни.
 Свита някъде на кълбо в гората
 тя разказва приказки чудесни.

 FIUF

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me