uFeel.me
Или
Автор: Кристо,  1 февруари 2009 г. в 05:02 ч.
прочити: 173

Аз съм бърз спрямо всички,
идеали, мечти, различно,
непонятно бързо преминавам.
Да, това е което ми трябва.

Или да бъда като всички -
те мразят някой да е Някой.
Не, няма по-велико
от това много силно да обичаш.
Дали това се случва някога
или просто така сме свикнали?

Аз съм по-добър от другите,
те просто не се интерсуват
как по-добре да съществуват
и затова остават назад...

И аз съм по-широкомислещ,
дали това е, което искам?
Защото малко ми стига,
когато сам всичко постигам.

Или да бъда като всички -
те мразят някой да е Някой.
Не, няма по-велико
от това много силно да обичаш.
Дали това се случва някога
или просто така сме свикнали?

Не, аз не съм нещо ново,
случва ли ви се отново,
или просто се надявам....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me