uFeel.me
ИЗВОР
Автор: stella,  24 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 661
Аз дълго време обикалях...
Тихо четох вашите творби!
И тъй роди се в мен идея...
Да пропише моето сърце!
Кой със обич ще чете ме...
Ще разлиства лист по лист...
Дано,от моя извор пие всеки...
И радва се от все сърце!

ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ ТВОРЦИ!
приемете ме със обич-Stella

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me