uFeel.me
Ходейки насън
Автор: Кристо,  23 ноември 2010 г. в 03:14 ч.
прочити: 381
Няма нищо по-грандиозно от това,
изненадите след нас да водопадат.
Изкъпах се, изсуших се, ами сега?
Дали за мене, капките ще страдат?
Аз не съм и подозирал, че някоя,
ще ме заобича без да ми го каже -
това бе преди, това бе някога...
сега не е грандиозно, нито важно...

Когато имаш, какво да кажеш на мен,
дали би се спряла, поне едничка дума?
Аз съм стар, захвърлен и употребен,
единствената ми красота я... няма...
Времето ще покаже, къде сме били -
ти вътре на топло, аз някъде отвън.
Ти недей да идваш, ти се прибери,
не искам да ме виждаш ходейки насън...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me