uFeel.me
Градът на победата-пловдив
Автор: sladur4e_uspeh2005,  24 януари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 284
градът на победата-Пловдив

първи в слава
първи в чест
крие той
велик прогрес!

град на вечната победа,
град за свобода,
за грях,
град на сбъднати мечти!

място на велики люде-
първи в знания,в просвета
с воля за борба и чест!

Пловдив град е на култура,
на светци и книжнина...
град на вечната победа,
град за гордост на света!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me