uFeel.me
Град на сънища
Автор: fiuf,  25 януари 2010 г. в 18:48 ч.
прочити: 335
Свещта догаря и накрая губи своя плам,
а мъж без лице рисува с катран.
Времето на тази крива улица е спряло,
за да погледне в своето вълшебно огледало.

Вещица стара омайва моряци,
а мъжът без лице поставя огнени знаци.
Дебела слугиня чисти помия
и скитникът моли за малко магия

Луната пак мълчи,
нечий сън горчи,
навън тихичко ръми,
порой от думи тази нощ вали.

Някой е оставил душата си отворена,
този някой е забравил една сълза отронена.
И някой друг е наранил,
някой на някого болката е подарил.

В този град,град на суета,
в този свят,свят на самота.

FIUF

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me