uFeel.me
Гора от спомени
Автор: fiuf,  25 януари 2010 г. в 14:56 ч.
прочити: 296
В гора от спомени се скитам,
а разранените нозе оставят кървави следи.
И пак за път и посока те питам,
а ти оставяш душата ми на бавен огън да гори.

В мислите ми вятърът ридае като изгубено дете,
а ти към мен протягаш ледени ръце.
Моля те, внимавай да не счупиш стъкленото ми сърце,
че не ще мога веч да виждам хубавото ти лице.

Две души се гонят и сливат се в безкрая.
Две души – някога това били сме аз и ти.
Но сега ме наказваш като ангел прогонен от рая,
защото сърцето във тебе горчи.

Искаш ли да видиш как страдам?
Искаш ли да видиш как пропадам?
Искаш ли да ме видиш в прахта?
И въобще някога искал ли си ме?

FIUF


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me